- hoofdartikel -

DE WIJDE WERELD

Corona maakte onze wereld klein. Maar aan de horizon gloort een nieuwe tijd! Een tijd waarin we weer de Wijde Wereld in mogen.
Er ontstaat meer ruimte, meer lucht en meer licht! De Prikkels redactie kan niet wachten… Proef vast met ons mee aan allerlei nieuwe ontdekkingen die er in die Wijde Wereld op ons liggen te wachten. Ga aan de slag in het Ontdeklab. Vind de kunstenaar in jezelf en in je leerlingen. Verken de nieuwe ruime die curriculum.nu het cultuuronderwijs kan bieden. Zet je klas weer in haar kracht met aardse energizers en inspirerende biokunstlessen. Of ontwerp de auto van de toekomst! Kijk vooruit, naar buiten, naar de kunst en naar de natuur en geniet!

Deze Prikkels is voor ons ook een moment van afscheid nemen. Hanna van der Veen stond aan de wieg van dit blad. Zij gaat Plein C en daarmee de redactie verlaten. In een speciale ‘Missie geslaagd’ vertelt zij hoe Prikkels ontstond en haar geslaagde missie werd. Wij nemen het stokje van haar over. We gaan je missen Hanna! Veel geluk in de Wijde Wereld!
Mirjam de Heer (Hoofdredacteur)

deel deze pagina