Ook in Prikkels?

Werk jij aan mooi cultuuronderwijs en wil je dat graag delen? Laat het ons weten! Of plaats dan een advertentie in Prikkels! Dit kan al vanaf €140 ,-

 

Tips voor de redactie

Laat het vooral weten als je leuke tips hebt voor de redactie! Mail het ons, dan kijken wij of het in de volgende Prikkels past.

Adverteren in Prikkels

Alle adverteermogelijkheden:

  1. Eenmalig adverteren per themanummer Elke Prikkels heeft een thema. Sluit je aanbod perfect aan op dit thema, dan is eenmalig adverteren zeker de moeite waard!
  2. Een jaarlang adverteren Je advertentie wordt 3 maal geplaatst: in Prikkels van september, januari en mei. Je krijgt hiervoor een korting van 20 %. Bekijk hiernaast de Advertentietarieven
  3. Meesturen flyer  Met Prikkels bereiken we 4000 adressen, waaronder alle Noord-Hollandse én Utrechtse ICC’ers. Wil jij deze groep ook bereiken? Dan is het mogelijk om je flyer mee te laten sturen met Prikkels. Dit kost € 550,- excl btw. Lees ook even de voorwaarden in de aanleverspecificaties.

Adverteren?

Wil je adverteren in Prikkels of een flyer mee laten sturen? Gebruik dan het aanmeldformulier
Heb je vragen over de planning en aanleverdata? Vraag het aan Hanna van der Veen.

 
Een eigen Prikkels special laten maken

Past je verhaal niet in een advertentie? Dan kan je ons ook een Prikkels special laten maken, helemaal rond jouw eigen thema. Wij zorgen dan voor de gehele productie: na een gezamenlijke brainstorm over de inhoud en een eerste opzet, zetten we onze tekstschrijvers, fotografen en vormgevers aan het werk. We doen de redactie, de eindredactie en de productie. We kunnen ook de verzending verzorgen. Informeer naar de prijzen!